Politica de Retur

Potrivit OUG 34/2014 Art 9 alin 1: clientul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Este necesar ca produsele sa fie trimise înapoi de către consumator înainte de a expira perioada de 14 zile. 

Contravaloarea transportului produselor către IDEAL BOARD GAMES va fi suportată de către client;

Produsele trebuie să fie în stare foarte bună,  nefolosite și fără uzură; acestea se pot returna doar în ambalajul original fără a fi deteriorate;

În situația în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfăcute – produsul trebuie returnat sigilat;

Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor. Orice semn de uzură existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.

Pentru detalii specifice privitoare la situația si starea produselor se pot obține contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta deteriorari de orice natura (uzură, zgarieturi, rupturi, indoituri, pete, umezeala, etc). 

Pentru comenzile platite cu cardul, in cazul solicitarii unui retur, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returul.

Coletele cu produsele returnate se trimit la sediul nostru.